top of page

Va anuntam ca aplicatia Scoala Ecoterrienilor s-a lansat. Este disponibila pentru descarcare atat pe App Store (pentru iPhone) cat si pe Google Play (pentru dispozitivele care opereaza Android).  

 

Aplicatia reuneste atat informatii despre proiect si o zona dedicata dumnevoastra, precum si un joc interactiv pentru copii si informatii despre protectia mediului de tipul Stiati ca. In zona dedicata de login dedicata dumnevoastra, veti avea la dipozitie toate lectiile (in formate video si pdf), formularul de comanda ridicare deseuri precum si cel aferent uplodarii dovezilor realizarii lectiilor.  

 

Zona de login este dedicata profesorului coordonator, acesta urmand a fi cel care uplodeaza dovezile si completeaza formularele de ridicare deseuri.  

 

Prima data cand va veti loga veti folosi urmatorele credentiale:  

Userul: codul scolii dumnevoastra (cu majuscule, fara spatii) 

Parola: codul scolii dumnevoastra (cu majuscule, fara spatii) 

Spre exemplu user: SE100 parola: SE100 

 

Dupa prima logare vi se va solicita sa schimbati parola. Rugamintea sa o schimbati atunci, pe viitor nu veti mai avea aceasta posibilitate (si sa o tineti minte).  

 

De asemenea, va recomandam sa le spuneti si elevilor sa descarce aplicatia ei putand juca jocuri interactive pe tematica protectiei mediului, precum si sa afle mai multe informatii despre reciclare si protectia mediului.  

 

Va multumim,  

 

Echipa ECOTIC 

bottom of page